Laurens van den Broek - Purpose

Ontdek jezelf, en vind jouw richting in het leven.

Ik help je bij het verwoorden van je purpose . Zodat jij helder weet wat voor werk jouw echt passie en voldoening gaat brengen.
Maak hier een Afspraak

Herken je dit?

Je bent zoekende naar wat je  wil doen in je leven. Je hebt er een gevoel bij maar je krijgt het niet goed verwoord wat het nu echt is wat je wil.

Je mist voldoening en passie in het werk dat je nu doet. Je wil eigenlijk wat anders maar er zijn zoveel keuzes dat je niet weet waar te beginnen.

Je hebt al een paar stukjes van wat je graag wil doen, maar de losse stukjes vormen nog geen samenhangend verhaal.

Met je Purpose helder krijg je dit:

Kaart met kompas

Richting

Omdat je nu weet wat je diep van binnen wilt, kan je gemakkelijker goede keuzes maken. Je weet nu waar je naar zoekt en waar je naar toe wilt. Je kan daar dus ook bewust naar op weg gaan. Ook heb je meer inzicht in waarom dingen net niet werken en wat er mist, daardoor kan je snel bijsturen en aanpassingen maken.

Hartje

Passie

Door in contact te komen met je diepere wensen en gevoelens, ga je meer terugkrijgen uit wat je doet. De bedoeling van je Purpose is dat het net datgene is dat je van nature graag wil doen en goed kan. Zo begin je er graag aan en blijf je er mee bezig omdat het gewoon datgene is wat al vanuit zichzelf belonend is voor je om te doen.

Goed gesprek

Verbinding

Met je Purpose weet je waar je voor staat en weet dat nu ook goed te verwoorden. Zo is het ook gemakkelijker om hierover te praten en zo te vinden wie echt bij je past. Al zijn het klanten, vrienden of je nieuwe baan, met gedeelde waardes en de herkenning in elkaars verhaal vormt een goede band zich als vanzelf.

Dat wil ik ook!

Als je je hier helemaal in kan vinden, druk dan zeker op de knop voor contact op te nemen.
Ik kijk er naar uit om je te leren kennen. Mocht je nog wat meer willen lezen over wat een missie precies is dan vind je dat hierna.

Wat is je Purpose?

Je Purpose is een verwoording van wat we willen doen in ons leven. Niet enkel op korte termijn, (zoals boodschappen halen) maar op een dieper, langer level.

Jouw Purpose beschrijft wat voor verschil jij wil maken voor de wereld rond je. Het is een uiting van wie je bent, waar je om geeft en wat je talenten zijn.


Hoe vind je je Purpose?

Je Purpose is iets wat we al in ons hebben. We hoeven het dus niet ergens buiten onszelf te gaan zoeken. Veel aspecten van je leven vertellen je erg veel over wat je wil en niet wil, echter kijken we er zo niet vaak op die manier naar. Bij mij gaan we uitzoomen en kijken wat je leven ons te vertellen heeft. Het antwoord zal zich zo langzaam onthullen.

Uitdagingen

Wat zijn nu dingen die ons vaak in de weg zitten om onze missie te ontdekken?

Illustratie - Vrouw met veel opties om uit te kiezen.

Keuzes

"oh zou ik dat gaan doen? Of toch maar dat? Oh nee, dat ga ik doen! ... Oh nu weet ik het niet meer."

We leven in een wereld met ontzettend veel mogelijkheden. Op sommige momenten kan dat erg fijn zijn, en op andere maakt het alles moeilijker. Want ja, hoe ga je nu uit die 342 opties de beste voor jou weten te kiezen. Je kan ze moelijk allemaal gaan proberen.

familie gesprek

Meningen

"Ja zoon, wordt jij ook maar Advocaat net zoals mij! Wij vinden dat gewoon verreweg de beste keuze voor jouw."

We worden sterk door onze vrienden en familie beinvloed. Dat kan zeker goed zijn, maar kan ook in de weg zitten om jezelf verder te leren kennen en je eigen ding te doen. Tegen de stroom in gaan kan namelijk heel wat moed vragen. Vooral als je ergens net aan begint.

vakantiehuis aan zee

Verleiding

"Oh zo'n mooi huis wil ik ook hebben, en zo'n auto, en daar op vakantie."

We willen allemaal mooie en fijne spullen en lekker op reis. Dit kan erg motiverend werken, maar het kan je soms ook op het foute spoor brengen. Deze extrensieke motivatie kan het soms verwarrend maken wat ons nu echt motiveert en voldoening kan brengen.

Toepassingen

Weg met pijlen

Loopbaan kiezen

Zoek je op dit moment een baan, of ben je aan het kijken om van baan te wisselen? Dan helpt het om goed te weten wat jou nu precies voldoening kan brengen. Met je missie duidelijk kan je gemakkelijker bedrijven vinden die in lijn liggen met waar je voor staat en wat je belangerijk vindt. Zo word je een betere kandidaat omdat je kan gaan verwoorden hoe jij de belangen en doelen van het bedrijf al van nature achterna gaat.

Muurtje metsen - opstart

Eigen Bedrijf starten

Wil je voor jezelf starten? dan is beginnen bij het ontdekken van je Purpose een goed startpunt. Met je Purpose helder kan je beter en gemakkelijker keuzes maken over alles wat daarna komt, van ondernemingsplan tot huisstijl. Zo vertrek je met je bedrijf direct in de richting die juist is voor jou.

Stijgende curve

Werken aan je bedrijf.

Door je aandacht te besteden aan jouw Purpose kan jij je boodschap nog beter overbrengen aan je klanten. Wie jij bent, maakt nu ook al het verschil, maar is vaak een gevoelskwestie. Met je Purpose helder, kan je het nu goed verwoorden en dit gaat je onderandere helpen bij content, pitchen en je product nog beter laten aansluiten bij wat je je klanten precies wil bieden. Met een duidelijk idee waar je naar toe wil, kan je beter sturen.

Persoonlijke groei

Persoonlijke ontwikkeling

Je Purpose ontdekken is een geweldige tool voor jezelf te ontwikkelen. Je leert jezelf beter kennen en krijgt meer inzichten in wat voor je kan werken of niet. Het kan een heel waardevolle stap zijn als je wilt groeien in jezelf.

Werkwijze

1. Koffie

Een klik hebben is belangerijk. Daarom eerst even vrijblijvend kennismaken en als het goed voelt gaan we verder.
We bekijken waar je naar zoekt en of ik jou daar het beste bij kan helpen.

2. Purpose

Over 3 sessies gaan we stap voor stap dieper in op de aspecten die vervolgens samen komen in jouw Purpose. Ik stel je hier allerlei vragen voor, en begeleid je bij je weg hierin te vinden.

3. Toepassen

In de laatset sessie leer ik je het meeste uit je missie te halen. We stellen dit samen af met jouw precieze situatie. Hoe ga je er mee aan de slag, hoe praat je erover en hoe zet je het als beste in voor je zaak of je baan?

De 4 sessies voor het ontdekken van je missie komen op €968 incl BTW.
Voor elke sessie reserveer ik 1,5 à 2u tijd.

Ervaringen

Lees hier wat eerdere klanten vertelden.

“Tijdens een drietal sessies heeft Laurens mij kundig geholpen bij het duidelijk maken van mijn Purpose.

Zijn doortastende vragen en inzichtelijke oefeningen gaven me helderheid over mijn richting en gaven me de tools om concrete stappen te zetten. Zijn ondersteunende aanpak zorgde voor een veilige ruimte waarin ik mijn gedachten kon verkennen en mijn persoonlijke groei kon stimuleren.

Kortom, een waardevolle ervaring die me heeft geholpen mijn Purpose te ontdekken en om te zetten in concrete acties.”

Julia

“Tijdens het invullen gaf Laurens me de ruimte om zelf een invulling te geven, zonder mij te beinvloeden. Ik heb zoveel geleerd over mezelf en mijn levensdoelen in onze sessies. Het is ondertussen 10 maanden geleden en in deze periode heb ik mijn baan opgezegd, heb ik succesvol mijn bedrijf opgestart en geniet ik weer van elke dag dat ik wakker word.

De sessies met Laurens hebben mij moed en inspiratie gegeven om in actie te komen en daarvoor ben ik ontzettend dankbaar!”

Aruna

“Ik heb een heel waardevol consult gehad bij Laurens. Het was voor mij een mooi moment om de balans op te maken, vooral op het gebied van werk. Het kan dan erg fijn zijn als iemand met je meekijkt en meevoelt. In een ontspannen sfeer komt aan bod waar je staat op dit moment, je afkomst, je ervaringen, je kwaliteiten, je doelgroep en je missie, hoe je je (professionele) levenspad tot nu toe hebt bewandeld en hoe je graag verder wilt gaan. Laurens voelt heel goed aan en helpt verwoorden waar voor jou de essentie ligt.

Het consult heeft mij een duwtje in de rug gegeven en een bevestiging van wat ik ergens wel wist maar waar ik soms over twijfelde. Leef en werk ik nu oprecht vanuit mijn hartenwens en heb ik inderdaad iets moois te brengen? Het antwoord is een volmondig “Ja”. De sessie heeft me weer opnieuw geïnspireerd, de energie stroomt weer volop en ik ben heel blij dat ik weer voluit en met plezier op mezelf, mijn vaardigheden en mijn intuïtie kan vertrouwen. Ik durf mezelf meer in het licht te zetten en zichtbaar te maken. Dankjewel Laurens! “

Helen

“Ik vond het heel verrassend hoe Laurens je laat ontdekken welke stappen je hebt genomen naar een authentieke zelf. Hoe je daar al helemaal naar op weg bent. Ook geeft hij je positieve inzichten in wat je hebt meegenomen uit het gezin waar je vandaan komt. Zelf had ik dat nog niet eerder zo gezien.“

Inneke

Over mij

Ik ben Laurens van den Broek, en van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geraakt in spirituele en persoonlijke ontwikkeling . Nu 10 jaar studie later, weet ik dat ik nog steeds veel te leren heb, maar ook dat ik ondertussen al een beetje meer weet. Daar wil ik jou graag mee helpen.

Mijn eigen weg vinden was vallen en opstaan, maar de moeite waard. Nu begeleid ik graag mensen om de weg naar zichzelf te vinden. Daarbij combineer ik het spirituele en het praktische, en laat me steeds weer verbazen over hoe dat zo goed samen gaat.

Lees meer over mij
Laurens van den Broek - Lezing

Contact

Vul hieronder het formulier in of stuur me een mailtje. Wil je langs komen? Geef dan alvast een paar datums door die voor jou geschikt zijn. Ik probeer steeds binnen 2 dagen te antwoorden voor verder af te spreken. Ik kijk er naar uit je te leren kennen!

Alle afspraken gaan door in Den Bosch.

Gegevens:

Laurens@inspiredbyLaurens.com
0621313981

Beeckendael 2
5221 PK, Den Bosch

Volg me op:

Dankjewel! Je hoort snel van me.
Oeps! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw of stuur email naar het e-mailadres hiernaast