Blog

Plannen is mooi, maar waar droom je van?

Dromen worden soms weggezet als niet realistisch of onproductief, echter zijn onze idolen vaken degene die wel hebben durven dromen (en het bereikt hebben). Wie heeft gelijk, en wat is het voordeel van durven dromen?

Lees verder

Neem jij genoeg tijd om je te vervelen?

We hebben zoveel te doen en zoveel afleiding dat er we vaak maar weinig momenten over hebben voor even niks. Maar net even die rust opzoeken heeft veel voordelen.

Lees verder

Doe je iets omdat je het moet, of omdat je het wil?

Het lijkt vanzelfsprekend, denken wat je allemaal nog moet doen vandaag. Maar wat gebeurt er als we de manier van denken omdraaien naar wat je nog wil doen vandaag?

Lees verder

Leg verbinding door jezelf te zijn.

Soms heb je gewoon een saai gesprek, maar hoe maak je daar een boeiend gesprek met verbinding van. Hier vind je mijn tips.

Lees verder

Ontdek jij jezelf of creëer jij jezelf?

Persoonlijke ontwikkeling heeft 2 trends, jezelf accepteren, en jezelf maken tot het ideaal beeld dat je wil zijn. Wat zijn de voordelen en nadelen. En is er een andere optie?

Lees verder

Hoe ontdek je waar je echt goed in bent?

Waar ben jij sterk in? Een vraag die we allemaal al wel eens hebben moeten beantwoorden. En waar we allemaal al wel eens over gedacht hebben: “Ja dat is een goede vraag ja!”

Lees verder

Focus jij je genoeg op de dingen die je goed kan?

"Doe waar je goed in bent." Dat klinkt vanzelfsprekend, maar waarom lukt het ons zo vaak dan niet?

Lees verder

Hoe moet ik hieruit ooit kiezen?

We hebben bijna teveel opties om uit te kiezen, hoe maak je dan toch nog een goede keuze?

Lees verder