In het kort

Ik ben Laurens van den Broek, en van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geraakt in spirituele en persoonlijke ontwikkeling . Nu 10 jaar studie later, weet ik dat ik nog steeds veel te leren heb, maar ook dat ik ondertussen al een beetje meer weet. Daar wil ik jou graag mee helpen.

Mijn eigen weg vinden was vallen en opstaan, maar de moeite waard. Nu begeleid ik graag mensen om de weg naar zichzelf te vinden. Daarbij combineer ik het spirituele en het praktische, en laat me steeds weer verbazen over hoe dat zo goed samen gaat.

Laurens van den Broek - Lezing

3 dingen over mij:

Spiritueel

Mijn orginele opleiding is in het spirituele. Dit gaat dan ook altijd aan de basis blijven liggen van wat ik doe. Als Medium leerde ik mijn intuitie te volgen en readings geven en dit komt nog steeds erg goed van pas als je het even niet weet. Ik kan met je meevoelen en je helpen de juiste woorden te vinden.

Complex naar makkelijk

Ik ben van nature geïnteresseerd in nogal complexe dingen. Je levensmissie ontdekken is daar  een goed voorbeeld van. Ik vind dan ook niks leuker om die moeilijke dingen gemakkelijk te kunnen vertellen. Er is iets moois aan de simplicitieit ervan vind ik. En als dat wat speels kan is dat nog leuker!

Leergierig

Ik blijf graag leren om nieuwe inzichten en ideeën te ontdekken. Dat kan gaan van boeken tot interviews op youtube. Meestal gaat dit over persoonlijke ontwikkeling. Wat ik leer, gebruik ik weer in mijn sessies. Zo is er een mooie mix tussen intuitie en kennis en kan ik je ook praktische tips meegeven.

Een aantal momenten uit mijn leven

Afbeelding openende deur, ontdekking van spiritualiteit

Ontdekking van Spiritualiteit

Ik ben 16 en een wereld gaat voor me open: Ik ontdek het spirituele. Ik begin vol met passie me te verdiepen in wat er kan van healing tot tarot tot vorige levens. Ik vind het allemaal zo boeiend! Maar ik vertel het aan bijna niemand. Ik ben nog steeds een heel normale student die toch wel de normale weg moet volgen. Toch? ...

Kruispunt - Welke weg kies ik?

Welke weg kies ik?

Ik loop vast in mijn studie aan de universiteit. Ondertussen heb ik meerdere stappen gezet in mijn spirituele opleiding als medium. Dat gaat als vanzelf. Vol passie lijk ik nog aardig goed te zijn ook. De keuze komt steeds meer in beeld. Blijf ik tegen alles in proberen dit plaatje van klassiek succes waar te maken, of ga ik voor het onbekende, wetende dat het me roept? Met een beetje hulp van hierboven wordt de keuze als vanzelf gemaakt. Als je geen gebaande weg hebt, vertrouw je maar op je intuitie.

Daar ligt iets op de horizon

Daar ligt iets op de horizon

Ik heb me een tijd volledig geconcentreerd op het ontwikkelen van mijn spirituele gaves en het verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Nu wil ik graag de wereld in. Ik meng me als nieuwe zzp'er onder ondernemers, en ontdek dat ook hier weer ontzettend veel te leren valt. Denk maar aan hoe je een goede pitch maakt, of goed netwerkt. Alles was nieuw voor me, en stap voor stap vind ik mijn weg daarin. Ik begin wel iets te missen, ik merk namelijk dat spiritualiteit mooi is, maar hoe pas je dat nu toe in je dagelijks leven? Terugkijkend zie ik nu dat de puzzelstukjes voor mij op zijn plek beginnen te vallen. Echter zag ik toen nog niet helemaal de weg door het bos heen.

Aan het werk

Praktische werkervaring

Ik ging aan het werk bij de klantenservice van Suitable om wat bij te verdienen. De ervaring die ik had opgedaan door eerder bij Suitsupply in de winkel te staan hielp me hier enorm. Ik vond het leuk met kleding bezig te zijn en kwam met een hoop nieuwe ideeën. Het was erg fijn hoe ze daar voor open stonden en al snel mocht ik me meer richten op innovaties voor de website. Als vanzelf bracht me dat bij hun missie en visie, en wat een passie gaf me dat om daar mee bezig te zijn!

stap per stap

Wees trouw aan jezelf

Voor te beginnen bij Suitable was ik al bezig met het ontwikkelen van wat ik nu doe, maar het leven nam een andere weg. Het lijkt wel of dat je eigen advies volgen soms wel het moeilijkste is. Ookal vond ik het erg leuk wat ik deed, en was ik gemotiveerd. Het was niet echt mijn missie en uiteindelijk krijg je dan problemen met jezelf. Wat ook precies was wat er gebeurde: ik viel uit. Ik probeerde nog koppig vol te houden, maar dat maakte het enkel erger. Ik kwam tot het besef dat wat ik echt wilde precies was wat ik had ontwikkeld: Mensen helpen hun levensmissie te ontdekken.

Contact

Vul hieronder het formulier in of stuur me een mailtje. Wil je langs komen? Geef dan alvast een paar datums door die voor jou geschikt zijn. Ik probeer steeds binnen 2 dagen te antwoorden voor verder af te spreken. Ik kijk er naar uit je te leren kennen!

Alle afspraken gaan door in Den Bosch.

Gegevens:

Laurens@inspiredbyLaurens.com
0621313981

Beeckendael 2
5221 PK, Den Bosch

Volg me op:

Dankjewel! Je hoort snel van me.
Oeps! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw of stuur email naar het e-mailadres hiernaast